Companii

Antreprenori locali. Marius Pantiş, Optimedia: Am denumit 2022 „Anul marilor investiţii“, dar a devenit pentru toată lumea „Anul marilor incertitudini“

Marius Pantiş, acţionar al Optimedia: Pentru 2023, ne propunem să investim în creşterea capacităţii de producţie a ferestrelor din aluminiu.

Marius Pantiş, acţionar al Optimedia: Pentru 2023, ne propunem să investim în creşterea capacităţii de producţie a ferestrelor din aluminiu.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.06.2022, 00:05 644

♦ Optimedia a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 221 mil. lei, în creştere cu 46% faţă de anul precedent.

Producătorul de tâmplărie Optimedia din Oradea, deţinut de familia Pantiş, a înregistrat un avans de câteva zeci de procente în prima parte a acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Pe primele patru luni din 2022, avem o creştere a cifrei de afaceri de 60% faţă de aceeaşi perioadă din 2021. Creşterea este generată în primul rând de export“, spune Marius Pantiş, unul dintre cei doi acţionari.

Potrivit celor mai recente date, compania exportă 80% din pro­ducţie, având în Europa peste 2.000 de parteneri. Produsele companiei nu sunt vândute direct clientului final, Optimedia cola­borând cu diverşi parteneri, care asigură vânzarea finală şi montajul.

Optimedia a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 221 de milioane de lei, în creştere cu 46% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO