Companii

Antreprenori locali. Procema, companie din construcţii: Ne aşteptăm la o rebalansare a cererii cu oferta de materii prime şi materiale la începutul trimestrului al treilea. Procema este controlată, cu un pachet de 89% din acţiuni, de omul de afaceri Sorin Creţeanu

Antreprenori locali. Procema, companie din construcţii:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.06.2022, 16:45 147

Compania din construcţii Procema, controlată de omul de afaceri Sorin Creţeanu, îşi extinde activitatea atât prin achiziţii, cât şi prin dezvoltarea proprie.

„În acest moment, numărul proiectelor investiţionale/de dezvoltare derulate în paralel este la un maxim istoric. Dintre cele mai mari/importante, putem evidenţia: achiziţia unei noi linii de producţie plase sudate, extinderea fabricii prin achiziţia unor active - teren şi hale industriale - din imediata vecinătate, lansarea unor produse noi, în premieră în România, estimată în trimestrul al treilea al anului 2022“, spun reprezentanţii Procema.

Bugetul de investiţii al companiei pentru 2022 este de 6,7 mil. lei, potrivit informaţiilor transmise în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economia - ediţia 2022, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO