Companii

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. Element Industrial: Continuă să livreze

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. Element...

Autor: Bogdan Alecu

15.07.2022, 11:00 97

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3 cu un grad de închiriere de 90%. Andrei Jerca, managing director: În urmă cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică.

Dezvoltatorul Element Industrial anunţă inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, în zona Buftea-Chitila.

Noul centru de distribuţie, în suprafaţă de 18.500 mp, este închiriat în proporţie de 90% către chiriaşi din industria e-commerce, producţie şi retail business to business.

„În urmă cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică. Am dezbătut cum va arăta viitorul - unde şi de ce tip vor fi următoarele nevoi logistice din zona Bucureştiului. Datele ne-au arătat că potenţialul este legat de nord-vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc - de la e-commerce până la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice în termeni de spaţii, servicii sau disponibilitate a forţei de muncă. Suntem convinşi că hubul din zona Buftea-Chitila reprezintă baza noului pol de pe harta logistică a zonei metropolitane Bucureşti. Mai mult, dinamica sa va creşte exponenţial, odată cu finalizarea A0 - noua centură a Capitalei“, explică Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO