Media & advertising

Apa, berea şi vitaminele, oferta de toamnă din prime-time-ul televiziunilor. Vinul intră timid pe TV

Secțiune susținută de Medlife Logo

28 sep 2017 Autor: Corina Zamfir

După ce săptămâni la rând berea a fost starul din prime-time-ul tele­viziunilor în ceea ce priveşte băuturile, săptămâna aceasta îşi face loc timid la TV şi vinul. Crama Ceptura, al cărei vin a fost degustat prima dată în 2005, şi-a promovat produsele luni seară, având însă doar o singură reclamă, faţă de brandurile de bere, care au avut îm­pre­ună şase reclame.

Alimentele şi băuturile au dominat luni seară prime-time-ul pe trei dintre cele mai urmărite televiziuni locale, urmate de industria farma, produse cosmetice şi de îngrijire personală şi industria telecom, potrivit datelor oferite de Mediafax Monitorizare.

Cu un număr de cinci reclame, discounterul german Lidl a fost cel mai vizibil pe ecrane luni seara, în condiţiile în care pe 18 septembrie a deschis un magazin de tip pop-up (temporar) în clădirea de birouri Magheru One din Capitală care vinde colecţia de haine „Esmara by Heidi Klum”, disponibilă şi în celelalte magazine din ţară ale brandului. Din industria alimentelor şi băuturilor s-au mai remarcat produse precum untul produs de danezii de la Lurpak sau ciocolata Milka Waves.

Jucătorii din industria farma şi retail farma au pus accentul săptă­mâna aceasta pe suplimente alimentare şi vitamine precum Vitamax de la GSK, Vitamine Redoxon de la Bayer sau gama de pediatrie Childlife de la Secom.

Importatorul de suplimente alimentare Secom, controlat de antre­pre­norii Lucia şi Andrei Costea, estimează pentru anul în curs vânzări de peste 20 mil. de euro şi are în plan exştinderea pe piaţa locală cu încă 38 de unităţi până în 2025, planul de investiţii ridicându-se la peste 2 mil. euro.

Vedeţi tabelul complet cu brandurile pe www.zfcorporate.ro

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
reclame
, bere
, vin
, prime-time
, tv
, vitamine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide