Companii

Apa Nova Bucureşti a finanţat cu 500.000 euro amenajarea unui nou salon post operator la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca

Apa Nova Bucureşti a finanţat cu 500.000 euro...

Autor: Roxana Rosu

30.03.2022, 13:17 142

Apa Nova Bucureşti (ANB), furnizorul de apă şi servicii de canalizare al Capitalei, a finanţat cu 500.000 euro amenajarea unui nou salon post operator la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, care dispune de 6 paturi ATI digitalizate.

„Criza extinsă pe care o traversăm a subliniat necesitatea sistemului sanitar de a face faţă numeroaselor cazuri de urgenţe şi a subliniat încă o dată nevoile infrastructurii medicale, iar Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, acţionând permanent în prima linie, resimţea această nevoie mai mult ca oricând. Apa Nova Bucureşti, furnizorul de apă potabilă şi servicii de canalizare din Bucureşti, s-a implicat mereu în susţinerea comunităţilor în care activează şi, în contextul pandemic actual, am considerat necesară implicarea noastră ca furnizor de servicii esenţiale prin dezvoltarea unui proiect medical important pentru bucureşteni şi nu numai”, a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti.   

George Jinescu, Coordonatorul medical al proiectului din cadrul Spitalului, spune că acesta este cel mai performant salon post operator din ţară, destinat pacienţilor aflaţi în recuperare după intervenţii chirurgicale complexe.  

Apa Nova a investit în ultimii 20 de ani peste 560 milioane euro în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO