Start-up la raport

„Aprozarul“ corporatiştilor din Capitală: doi antreprenori livrează zilnic o tonă de fructe pentru angajaţi din 60 de companii

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 sep 2016 Autor: Mihaela Pascari

Un start-up pus pe picioare în urmă cu trei ani de Andreea şi Camil Moldoveanu a ajuns să li­vreze zilnic aproape o tonă de mixuri de fructe pentru angajaţii din companii precum Avira, Sam­sung, Synevo, eMag, Avon, Zitec, Philip Morris, Luxoft sau Honeywell. Brandul Fruteria care ajunge în marile clădiri de birouri din Capitală ţinteşte vânzări de 220.000 de euro în acest an, aproape dublu faţă de 2015.

„Ideea de a livra fructe pentru companii a pornit din lipsa unor gustări sănătoase la birou. Pe lângă asta este şi lupta tot mai mare pentru a păstra angajaţi valoroşi, iar un astfel de beneficiu aduce multă valoare la un cost mic“, a spus Andreea Moldoveanu, acţionar al Office Fruit, firma care administrează brandul Fruteria.

ZF a scris anul trecut despre povestea Fruteria, un brand creat după o investiţie de 30.000 de euro la început urmată de alţi 20.000 de euro şi care a ajuns în 2015 la venituri de 120.000 de euro.

„Anul acesta am investit în a ne organiza logis­tica, avem acum trei dube frigorifice, trei tipuri di­fe­rite de ambalaje disponibile pentru livrare, pro­ceduri clare pentru şoferi, aprovizionare şi am­balare care ne permit să ne mărim şi echipa“, a mai spus Andreea Moldoveanu. În prezent echipa Fruteria este formată din zece angajaţi şi îi include şi pe cei doi asociaţi şi doi colaboratori.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Start-up
, corporatisti
, Fruteria
, fructe
, angajati
, colaborare
, aprovizionare
, birouri
, furnizori
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide