Companii

Arcadia Apartments a vândut peste 70% din apartamentele fazei a treia: „Majoritatea cumpără cu cash. Apartamentele mari s-au vândut primele“. Construcţia celei de-a treia faze va fi gata în 2024, iar până la finalul anului următor clienţii se vor putea muta

Arcadia Apartments a vândut peste 70% din apartamentele...

Autor: Bogdan Alecu

26.04.2023, 10:30 2547

Peste 70% din cele 245 de apar­tamente apartamente disponibile în faza a III-a a ansamblului Arcadia Apartments Domenii s-au vândut cu circa un an înainte de finalizarea şi predarea proiectului, potrivit Conadi, compania de consultanţă imobiliară. Fazele I şi II, cu 520 de unităţi, sunt finalizate şi predate integral proprie­tarilor din 2022. În decembrie 2022 reprezetanţii vânzătorului anunţau faptul că pro­du­sele premium: loft, du­plex, penthouse, erau sold out. Tren­dul a continuat şi în primele 3 luni ale lui 2023, cumpărătorii optând pentru apartamente cu suprafeţe mari.

„Cererea a fost pentru aparta­men­te mari. Primele vândute au fost produsele premium precum duple­xuri, lofturi şi penthouse-uri, vândute încă din 2022, iar în primul trimestru s-au vândut în general cele mari, de 3-4 camere cu peste 100 mp suprafaţă utilă. Per total toate apartamentele din faza a treia vin cu suprafeţe mari - spre exemplu, unul cu două camere are 80 mp suprafaţă utilă“, a explicat Maria Vasile, Head of New Homes Division, Conadi.

Construcţia celei de-a treia faze va fi gata în 2024, iar până la finalul anului următor clienţii se vor putea muta. Clădirea B8 din faza a treia va fi una cu faţadă ventilată şi spaţii de retail la parter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO