Companii

Astăzi este Deloitte CFO Summit 2023. De la 09:30, pe zf.ro. Cum gestionează directorii financiari creşterea costurilor de finanţare?

Astăzi este Deloitte CFO Summit 2023. De la 09:30, pe...

Autor: Răzvan Botea

15.02.2023, 00:05 199

Directorii financiari ai unora dintre cele mai importante companii din România împreună cu specialiştii Deloitte România dezbat astăzi de la 09:30 principalele pro­vo­cări pentru de­partamentele fi­nanciare. Cum ges­tionează di­rectorii financiari creşterea costu­rilor de finanţa­re? Care sunt prin­cipalele ris­curi de business discutate în de­partamentele fi­nanciare? Cu ce provocări se con­fruntă companiile româneşti pe lan­ţurile de apro­vizio­nare?

La aceste în­trebări şi multe altele răspund spea­kerii con­ferinţei anuale CFO Summit 2023, aflată la ediţia a patra. Dezbaterea va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook Deloitte România şi Ziarul Financiar. Invitatul special al ediţiei de anul acesta este Cristian Popa, membru al consiliului de administraţie al BNR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO