Companii

Austriecii de la Novomatic deschid 5 cazinouri electronice

02.12.2005, 17:22 86

Grupul austriac Novomatic, furnizor de servicii integrate de consultanta si dotare cu aparate de jocuri de noroc, a inchiriat 5 spatii comerciale in Bucuresti pentru extinderea retelei de cazinouri electronice din Bucuresti, a anuntat compania imobiliara Eurisko, brokerul tranzactiilor.

Spatiile inchiriate de Novomatic au suprafete cuprinse intre 75 si 100 de metri patrati si sunt amplasate in zone aglomerate, precum Piata Kogalniceanu sau bulevardul Baba Novac. "Prioritatea noastra este Bucurestiul, piata pe care vrem sa operam pana la 30-40 de cazinouri electronice pana anul viitor. Pe langa acestea, operam deja si un cazinou propriu-zis in Sala Palatului", a declarat Adrian Georgescu, director general al companiei Intertop, reprezentantul Novomatic pe piata romaneasca. Compania a intrat pe piata romaneasca in anul 1990 prin brandul de cazinouri Admiral, retea care numara in prezent 15 cazinouri in Bucuresti. Novomatic opereaza cazinouri electronice pe 30 de piete in intreaga lume. Compania a fost infiintata in 1980 in Austria de Johann F. Graff. In Europa de Est, grupul Novomatic este prezent in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile baltice.

"Novomatic a creat un software specializat, care centralizeaza sistemele de informatii furnizate de echipamentele din cazinouri, determinand un nivel ridicat de incredere din partea clientilor", a mai spus Georgescu. Compania, cu afaceri anul trecut de peste 2 mil. euro, conform Ministerului de Finante, este prezenta si pe piata pariurilor sportive prin divizia Admiral-pariuri sportive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO