AutoItalia îl aduce la Maserati pe fostul şef al ŢiriacAuto Constanţa

Secțiune susținută de Medlife Logo

30 iun 2010 Autor: Bogdan Alecu

Leonard Mazilu a fost numit de la 1 iulie în funcţia de country manager pentru Maserati în cadrul AutoItalia, importatorul mărcilor grupului Fiat pe piaţa locală, companie controlată de omul de afaceri Herbert Stein. Mazilu a deţinut între ianuarie 2008 şi martie 2010 funcţia de director general al ŢiriacAuto Constanţa, dealer Mercedes-Benz Ford şi Hyundai parte a ŢiriacAuto, divizia de retail auto a Ţiriac Holdings. Cu AutoItalia a mai colaborat între 2004 şi 2006, fiind atunci director de vânzări al dealerului Fiat din Constanţa. La nivelul anului trecut vânzările Maserati pe piaţa locală au înregistrat un declin de aproape 90%, printre cele mai mari din piaţă, de la 41 de maşini în 2008 la şapte unităţi. AutoItalia va deschide săptămâna viitoare un nou showroom Maserati în partea de nord a Capitalei, iar cel de pe Şos. Dorobanţi va fi închis. În cadrul complexului City Gate AutoItalia mai deţine showroomuri pentru mărcile Infiniti, Abarth şi Alfa Romeo.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2010

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
AutoItalia
, ŢiriacAuto Constanţa
, Herbert Stein
, Leonard Mazilu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide