Companii

Avocaţii D&B David şi Baias au asistat Viisoara Agro APS în vânzarea participaţiilor deţinute în societatea Mors Group DK SRL, unul din marii deţinători de terenuri agricole din nordul ţării

Avocaţii D&B David şi Baias au asistat Viisoara Agro...

Autor: Roxana Rosu

22.12.2022, 10:55 207

O echipă de avocaţi specializaţi în fuziuni şi achiziţii a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat Viisoara Agro APS în procesul de vânzare a participaţiilor deţinute în societatea Mors Group DK SRL, unul din marii deţinători de terenuri agricole din nordul ţării.

Echipa D&B David şi Baias, formată din Anda Rojanschi, Partner, Romana Petre, Avocat senior coordonator, Georgiana Bălan, Avocat senior coordonator, şi Mihai Mutulescu, Avocat, a acordat asistenţă juridică vânzătorului pe tot parcursul tranzacţiei.

”Anul 2022 a fost un an cu un număr mare de tranzacţii în domenii variate şi ne bucurăm că am fost implicaţi în multe dintre acestea şi că putem fi alături de clienţii noştri în proiecte importante atât pentru ei, cât şi pentru economia românească”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David şi Baias.

Tranzacţia a fost semnată în luna august 2022 şi finalizată în luna decembrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO