Companii

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat MOL România în legătură cu deschiderea primelor benzinării de pe Autostrada A2 din contractul de concesiune semnat cu CNAIR în 2021

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat...

Autor: Cristina Bellu

01.08.2022, 12:09 148

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat MOL Romania Petroleum Products în legătură cu toate aspectele juridice implicate de etapa de proiectare, autorizare şi execuţie a spaţiilor de servicii situate pe ruta Autostrăzii A2.

Staţiile MOL Murfatlar fac parte din contractul de concesiune servicii încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), la începutul anului 2021.

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au fost implicaţi în toate stadiile acestui proiect, începând cu etapa de pregătire a ofertei şi de consultare prealabilă a pieţei, încheiere a contractului de concesiune servicii între MOL Romania Petroleum Products S.R.L. şi CNAIR, continuând cu faza de proiectare, autorizare şi execuţie a spaţiilor de servicii situate pe ruta Autostrăzii A2, precum şi, ulterior, în etapa de operare a acestora.

Echipa care asistă MOL Romania Petroleum Products este formată în principal din Şerban Pâslaru (Partner), Iuliana Leon (Managing Associate) şi Şerban Sârbu (Associate).

În baza contractului semnat cu CNAIR, MOL România construieşte 14 staţii de servicii pe autostrăzile Nădlac – Sibiu (A1), Piteşti – Bucureşti (A), şi Cernavodă – Constanţa (A2), şase pe tronsonul Lugoj-Deva, patru pe segmentul Orăştie-Sibiu, două staţii pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi două pe tronsonul Medgidia-Constanţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO