Companii

Avocaţii Filip & Company asistă dezvoltatorul rezidenţial Alesonor la încheierea unui parteneriat cu Pescariu Sports & Spa pentru dezvoltarea unui centru sportiv în complexul Amber Forest

Avocaţii Filip & Company asistă dezvoltatorul...

Autor: Roxana Rosu

30.09.2022, 15:56 118

Echipa Filip & Company asistă dezvoltatorul rezidenţial Alesonor la încheierea unui parteneriat cu Pescariu Sports & Spa pentru dezvoltarea centrului sportiv şi zonelor de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului Amber Forest.

Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 12.000 mp şi va cuprinde la exterior trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină pentru relaxare şi o clădire de 2.000 mp care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru spa şi o sală de fitness.

Compania Pescariu Sports & Spa este controlată de Dinu Pescariu şi administrează unul dintre cele mai mari baze sportive din România.

“Ne bucurăm de fiecare dată să fim alături de Alesonor în proiecte care construiesc un viitor mai sustenabil şi mai bun pentru generaţiile viitoare. Sportul este tot mai important, într-o epocă în care sedentarismul muncii de acasă, izolarea şi ieşirile rare în natură au devenit un stil de viaţă. Le mulţumim pentru oportunitatea de a contribui la implementarea acestor proiecte care îmbunătăţesc calitatea vieţii”, a declarat Ioana Roman, partener şi coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company.

“Sportul şi apropierea de natură sunt facilităţi importante ale noului complex de locuinţe dezvoltat de Alesonor. Cu toţii avem nevoie de sport, de mişcare, de îmbunătăţirea sănătăţii noastre. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm alături de echipa Alesonor şi le mulţumim pentru încredere”, a declarat Mihaela Ispas, counsel Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat în acest proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener) şi i-a inclus pe Mihaela Ispas (counsel) şi Alexandru Popa (associate).

Amber Forest este un proiect cu utilizare mixtă care cuprinde 500 de vile verzi, 200 de apartamente verzi, un parc de 5 hectare şi numeroase facilităţi sportive, de agrement, educaţionale şi de lucru.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO