Avon o numeşte pe Andreea Moldovan la conducerea businessului din România de peste 500 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 ian 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Andreea Moldovan înlocuieşte în funcţie un alt român, pe Răzvan Diraţian, care a fost promovat la conducerea Avon Filipine, una dintre cele mai mari cinci pieţe din lume pentru grupul american.

Compania de vânzări directe Avon, liderul pie­ţei locale de cosmetice cu afaceri de peste ju­mă­tate de miliard de lei, a numit-o la condu­cerea businessului din România pe Andreea Moldovan. Ea devine astfel cel mai puternic executiv român din industrie, pe o piaţă unde producătorii şi importatorii din industria de cosmetice sunt conduşi în special de bărbaţi. Pe lângă piaţa locală însă, ea va coordona şi acti­vitatea din Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia, pieţe mai mici ca dimen­siuni. Mai mult, din România sunt alimentate aceste pieţe, depozitul local fiind cel care le deser­veşte, conform datelor anterioare ale ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
andreea molovan
, conducere
, cosmetice
, vanzari directe
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide