Companii

Belgienii de la WDP au obţinut venituri de 11,3 milioane de euro în primul trimestru din 2021 din cele 55 de proprietăţi logistice pe care le au în România. WDP a încheiat un acord pentru dezvoltarea unui proiect nou de aproximativ 25.000 de metri pătraţi în Transilvania, o investiţie de aproximativ 19 milioane de euro

Belgienii de la WDP au obţinut venituri de 11,3 milioane...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.04.2021, 16:20 266

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi in­ves­titori de pe piaţa din România, a obţinut ve­nituri din chirii în valoare de 11,3 mi­lioane de euro de pe piaţa locală în primul tri­mestru din 2021, potrivit celui mai recent raport al companiei.

WDP are în România 55 de proprietăţi, cu o suprafaţă totală de peste 1,1 milioane de metri pătraţi. De asemenea, WDP are terenuri care se întind pe 4,9 mi­lioane de metri pătraţi, iar în­tregul portofoliu este eva­luat la 764 de milioane de euro. Rata de neocupare este 0%.

„Ţinând cont de dez­voltarea completă a par­cu­rilor din Ştefăneştii de Jos şi Drago­mireşti, WDP finali­zea­ză în prezent achiziţia de noi terenuri în valoare de 10 mi­lioane de euro“, se arată în raportul amintit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO