Black Sea Trade and Development Bank şi Garanti Bank acordă 25 mil. dolari companiei Alum Tulcea

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Roxana Rosu

Producătorul de alumină Alum Tulcea, controlat de Alro Slatina, a luat o finanţare de 25 milioane dolari de la Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) în parteneriat cu Garanti Bank România, pentru a continua investiţiile demarate pentru reducerea amprentei sale de carbon şi respectarea normelor europene de protecţia mediului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
companie
, garanti bank
, crestere
, finantare
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide