Companii

Braşovul va adăuga peste 600 de camere sub brandurile internaţionale AC Marriott, Double Tree by Hilton şi ibis Styles în următorii trei ani

Braşovul va adăuga peste 600 de camere sub brandurile...

Autor: Miruna Diaconu

29.05.2023, 00:07 1134

Braşovul va adăuga în următorii ani patru hoteluri, cu un total de 600 de camere, care vor fi deschise sub branduri internaţionale, respectiv AC Marriott, Double Tree by Hilton şi ibis Styles. De asemenea, Hotelul Capitol, din grupul Aro-Palace, urmează să treacă printr-un amplu proces de renovare şi să fie redeschis sub un brand internaţional în 2025.

„După Bucureşti, Braşovul este al doilea oraş ca impact turistic, care atrage cei mai mulţi turişti străini. Oraşul nu e afectat de o sezonalitate atât de mare, iar apetitul de investiţii e ridicat. Oferta de cazare din oraş nu este suficient de mare, de mult se considera că Braşovul mai are nevoie de capacitate de cazare“, spune Călin Ile, preşedinte de onoare al Federaţiei Industriei Hoteliere din România.

Deschiderea aeroportului din Braşov, programată la jumătatea lunii viitoare, va contribui la creşterea numărului de turişti. Diversitatea ofertei de cazare şi investiţiile în unităţi mari, cât şi deschiderea aeroportului vor putea plasa Braşovul pe segmentul turismului organizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO