Companii

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, va dezvolta o reţea de centre regionale pentru acoperirea localităţilor mici şi vrea să se extindă în paralel şi în Oradea, Satu Mare, Ploieşti, Cluj şi Bucureşti

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2021, 14:39 377

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, va dezvolta o reţea de centre regionale care să asigure aprovizionarea în zone cu localităţi mici, prima unitate de acest tip fiind la Ovidiu, judeţul Constanţa, unde compania a investit 4 milioane euro.

Următoarele două centre vor fi deschise la Ghimbav şi Câmpina.

Planul companiei este ca în apropierea fiecărui oraş mare în care se va deschide un magazin Brick să fie amenajate şi centre regionale pentru locuitorii din zonele limitrofe sau rurale din judeţul respectiv.

Primul magazin Brick a fost deschis în 2002 la Constanţa, iar în ultimii 3 ani au fost inaugurate alte trei unităţi, la Mangalia, Giurgiu şi centrul de  la Ovidiu. Pentru 2021, Brick România mai are în plan şi finalizarea negocierilor pentru locaţii în Oradea, Satu Mare, Ploieşti, Cluj şi Bucureşti.

În acelaşi timp, Brick va dezvolta în următoarele trei luni o platformă online în parteneriat cu Orange Business Services, cu stocuri actualizate în timp real şi campanii de fidelizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO