Companii

C&W Echinox: Fiecare oraş reşedinţă de judeţ va avea o schemă de retail modern, iar viitoarele dezvoltări se vor concentra pe entertainment

C&W Echinox: Fiecare oraş reşedinţă de judeţ va avea...

Autor: Bogdan Alecu

11.04.2019, 18:45 506

Cinematograful va deveni punctul de atracţie al viitoarelor malluri pe măsură ce acesta nu este influenţat de e-commerce, iar în următorii ani creşterea va veni în principal dinspre oraşele reşedinţă de judeţ.

Bucureştiul mai poate atrage unu sau două malluri de mari dimensiuni, iar zona Expoziţiei este în pole-position pentru o astfel de schemă, iar cel mai probabil Grupul Iulius va fi dezvoltatorul.

„Piaţa de retail modern va ajunge spre 4 mil. mp la finalul anului următor, după ce anul acesta se vor deschide noi centre comerciale pe o suprafaţă de 140.000 mp şi peste 220.000 mp în 2020. Nu mai vedem boom precum era în 2007 şi 2008, cu peste 500.000 mp anual, însă în continuare există creştere inclusiv în oraşe mai mici, precum Zalău, Sfântu Gheorge sau Târgovişte“, a spus Cristi Moga, head of research, C&W Echinox.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO