Companii

Campanie ZF Fabricile României. În cele mai mari fabrici din judeţul Arad se produc componente pentru maşini, vagoane şi materiale plastice. Cele mai mari 50 de fabrici din judeţul Arad adună împreună afaceri de 12 miliarde lei

Campanie ZF Fabricile României. În cele mai mari...

Autor: Miruna Diaconu

28.10.2023, 18:00 6811

În judeţul Arad, cele mai mari fabrici produc componente pentru maşini, vagoane şi materiale plastice, însă există şi jucători din alte industrii precum cea alimentară sau cea textilă, potrivit unei analize realizate de ZF pe baza datelor Registrului Comerţului.

Ziarul Financiar a început o serie de articole în care prezintă cele mai mari 50 de fabrici din fiecare judeţ. Clasamentul celor mai mari fabrici din Arad reprezintă al doilea din această serie, judeţele fiind luate în ordine alfabetică. Industria prelucrătoare reprezintă circa 24% din PIB-ul României, ceea ce face din acest sector cel mai important contribuitor la economia locală.

Cele mai mari 50 de fabrici din judeţul Arad adună afaceri de 12 miliarde lei, o cifră pe care o înregistrează o singură companie la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO