Companii

CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de IT din Germania, a achiziţionat compania austriacă K-Businesscom-Group, inclusiv filiala din România

CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2023, 14:27 503

CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de IT din Germania, a achiziţionat compania austriacă K-Businesscom-Group, inclusiv filiala din România, creând unul dintre cele mai mari grupuri de servicii IT din centrul Europei.

Kapsch Romania a fost înfiinţată în 2009, fiind deţinută integral de Kapsch BusinessCom AG, furnizor de servicii IT în Austria, Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria.

Firma de avocatură NNDKP a acordat asistenţă juridică către CANCOM SE pe perioada tranzacţiei, în privinţa analizei de due diligence în ceea ce priveşte filiala K-Businesscom-Group din România şi activitatea acesteia.

NNDKP a făcut parte din grupul de firme de avocatură care au asistat cumpărătorul în tranzacţie, alături de Heuking Kühn Lüer Wojtek (Germania) şi DORDA (Austria), membre a World Services Group (WSG), una dintre cele mai importante reţele de firme de avocatură din întreaga lume.

Echipa internaţională de avocaţi a fost coordonată de Boris Dürr, Partener, Heuking Kühn Lüer Wojtek. Echipa NNDKP implicată în proiect i-a inclus pe Adina Chilim-Dumitriu (Partener), Cristian Dranca (Counsel), Alexandru Aman (Counsel) şi Voica Lupaşcu (Asociat), din cadrul practicii de Corporate/M&A.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO