Companii

Carrefour a deschis al patrulea supermarket al reţelei din Braşov

Carrefour a deschis al patrulea supermarket al reţelei...

Autor: Ana Maria Petcana

05.12.2014, 00:00 541

Grupul Carrefour a deschis joi un nou supermarket Market în Braşov, al patrulea din acest oraş şi al 86-lea la nivel naţional, a anunţat retailerul.

Magazinul are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi cuprinde o gamă de aproximativ 6.000 de produse. Carrefour mai deţine 27 hipermarketuri Carrefour, 46 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact, 3 Supeco şi un magazin online.

Grupul francez a încheiat în acest an mai multe contracte cu dezvoltatorii de centre comerciale în Bucureşti şi în ţară pentru deschiderea de hipermarketuri.

Astfel, Carrefour va fi prezent în centrul comercial Veranda, dezvoltat de omul de afaceri Florin Pogonaru în apropierea Pieţei Obor, unde a închiriat 10.000 de metri pătraţi, şi de asemenea a cumpărat 12.000 metri pătraţi în mallul ParkLake, care a fost anunţat de Sonae Sierra şi Caelum în Titan. Retailerul este parte a grupului francez Carrefour, care deţine peste 10.100 de magazine în 34 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO