Companii

Casa de pariuri Maxbet a făcut anul trecut un profit-record de peste 110 milioane de lei, cu marjă de 28%

Casa de pariuri Maxbet a făcut anul trecut un...

Autor: Adelina Mihai

19.04.2016, 00:07 2169

Organizatorul de jocuri de noroc Max Bet a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cumulată de 404 milioane de lei (în creştere cu 24% faţă de anul 2014) şi un profit net de 111 milioane de lei (în creştere cu 38% faţă de anul anterior).

Astfel, în 2015 marja de profit a operatorului s-a majorat la aproape 28%, faţă de nivelul de 25% din anul 2014 şi de doar 4% din anul 2010 (când şi cifra de afaceri a grupului Max Bet era de patru ori mai mică).

Compania este prezentă pe piaţa locală prin două entităţi juridice (Max Bet SRL – prin care se admi­nis­trează sălile de jocuri de di­mensiuni medii şi mari şi Max Bet Jocuri Electronice SRL – prin care se administrează sălile de dimensiuni mai mici, care au un număr mai redus de aparate de tip slot ma­chine).

Potrivit celor mai recente informaţii disponibile, Max Bet este controlată prin intermediul unei alte companii, Toptunes Limited, cu sediul în Cipru, iar administratorul în România este Gherghina Ionescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO