Companii

Casa de expediţii Cargo Partner, filiala locală a grupului austriac cu acelaşi nume, ţinteşte afaceri de 95 mil. euro în 2022. „Vrem să dezvoltăm toate serviciile, transporturi aeriene, maritime, feroviare şi rutiere, plus depozitare şi distribuţie“

Grupul austriac din care face parte Cargo Partner Expediţii are ca tar­get ca până în 2025 să ajungă la o cifră de afaceri de 2 miliarde euro.

Grupul austriac din care face parte Cargo Partner Expediţii are ca tar­get ca până în 2025 să ajungă la o cifră de afaceri de 2 miliarde euro.

Autor: Mirabela Tiron

03.10.2022, 18:45 185

♦ Anul trecut compania şi-a crescut afacerile cu 70%, până la 383 mil. lei (79 mil. euro)

Compania Cargo Partner Expediţii, filiala lo­cală a grupului austriac cu acelaşi nume, care fur­nizează servicii de transport rutier, feroviar, ma­ri­tim şi aerian, ţinteşte afaceri de 95 de milioane de euro anul acesta, faţă de 79 mil. euro anul tre­cut, potrivit oficialilor companiei şi datelor publice.

„Estimăm o cifră de afaceri de 95 mil. euro pentru 2022. Prima jumătate a anului a fost una bună, cu multe oportunităţi, dar şi cu provocări. Clienţii deserviţi de Cargo-Partner sunt variaţi, fac parte din sectoarele importante ale econo­miei: automotive, high-tech, retail, fashion, ali­mentar, farma“, a declarat pentru ZF Cosmin Bradea, managing director al companiei.

Grupul austriac din care face parte are ca tar­get ca până în 2025 să ajungă la o cifră de afaceri de 2 miliarde euro, potrivit lui.

„În România, ne dorim să dezvoltăm toate serviciile pe care le avem în portofoliu şi anume transporturi aeriene, maritime, feroviare şi ruti­ere, plus depozitare şi distribuţie. Piaţa pe care activăm este una dinamică, fiind influenţată de factori interni şi externi, precum situaţia din Ucrai­na, inflaţia, creşterea preţurilor utilităţilor, fluctuaţia preţurilor carburanţilor, dar şi a ratelor de navlu“. Anul trecut, compania Cargo Partner Expe­diţii a avut o cifră de afaceri de 383 milioane de lei (79 mil. euro) şi profit net de 12 milioane de lei, faţă de afaceri de 224 milioane de lei anul anterior şi profit net de 5 milioane de lei, arată datele de la mfinante.ro. Compania avea 241 de angajaţi anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO