Companii

Cât costă petrecerea de Revelion la cinci stele în Bucureşti?

Cât costă petrecerea de Revelion la cinci stele în...

Autor: Mirabela Tiron

09.11.2013, 12:05 6464

Marile hoteluri de cinci stele din Capitală au pus în vânzare pachetele de Revelion de aproape o lună pentru a se asigura că îşi vor umple toate locurile.

Pentru un loc la într-una din sălile JW Marriott, unde va avea loc petrecerea “Fête à Porter” de Revelion tariful este de 930 de lei de persoană.

“Avem şi rezervări făcute până la acest moment, aproximativ la fel ca anul trecut în aceeaşi perioadă. Preţul pentru  o petrecere în pas cu moda este de 930 lei de persoană, cu posibilitatea aplicării unui discount de 10% pentru biletele plătite până  pe 30 noiembrie”, potrivit oficialilor hotelului. Meniul include preparate precum tartar de vită, morun la grătar sau ruladă de iepure sălbatic iar printre artiştii invitaţi vor fi Paula Seling, Proconsul sau Cortez. În tarif este inclus bar şi bufet nelimitat. La JW Marriott petrecerea se organizează în restaurantele Cucina şi JW Steakhouse şi în sălile de evenimente Grand Ballroom şi Constanţa Ballroom.

La hotelul InterContinental, petrecerea de Revelion este organizată în sala Fortuna, cu o capacitate de 130 de locuri, şi Brasseria Corso, care are 95 de locuri.

Cei care vor să petreacă Revelionul  în sala Fortuna trebuie să plătească 690 de lei, tarif ce include şase feluri de mâncare şi pachet complet de băuturi, muzică live şi DJ.

În Braseria Corso se organizează o  petrecere cu DJ şi un bufet festiv, preţul fiind de 350 de lei de persoană. “Pentru copii avem o reducere de 30%. Tariful special de cazare pentru Crăciun şi noaptea de Revelion este de 250de lei pe camera dublă, inclusiv taxe”, potrivit reprezentanţilor hotelului InterContinental.

La hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriri petrecerea de Revelion se organizează în trei restaurante, Prime Steaks and Seafood, Caffe Citta  si Sharkia.  Preţurile pentru meniul de revelion în aceste restaurante variază între 200 de lei - în restaurantul Sharkia şi 500 de lei - în Prime Steaks and Seafood. Tarifele nu includ şi pachetul de băuturi.

La hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală se organizează petreceri în patru săli, tariful variind ajungând la 800 de lei de persoană.

În salonul „Le Diplomate” se aniversează de Revelion 100 de ani de existenţă a hotelului Athenee Palace printr-o cină şi o petrecere „Through the Decades” / De-a lungul deceniilor”. În cafeneua “Cafe Athenee” se organizează o petrecere asiatică, în restaurantul Roberto’s se face o masă tradiţională de Revelion iar la English Bar va avea loc o petrecere numit㠄Fancy Dress Disco Party”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO