Companii

Cât costă petrecerea de Revelion la hotelurile de 5 stele

Cât costă petrecerea de Revelion la hotelurile de 5 stele

Autor: Simona Tatu

12.12.2016, 00:06 857
Hotelurile de cinci stele sunt „fully booked” pentru petrecerea de Revelion, în condiţiile în care şi-au promovat ofertele încă din septembrie, iar preţurile pentru seara dintre ani variază între 200 şi 2.000 de euro.
 
„La Hotelul Sheraton Bucureşti pachetul complet pentru noaptea dintre ani include: cina festivă, cazare pentru noaptea dintre ani, early check in & late check out, mic dejun şi brunch pentru 1 ianuarie şi parcarea. Preţurile pornesc de la 800 de lei de persoană (180 de euro) şi pot varia în funcţie de tipul de cameră precum şi de pachetul ales”, a spus Carmen Prodan, PR & Marketing Manager la Sheraton Bucharest Hotel.
 
Şi hotelul Radisson Blu din Bucureşti organizează petrecerea de Revelion în două săli şi asteaptă aproximativ 150 de persoane în noaptea dintre ani.
 
„În acest moment avem ocupat un procent de aproximativ 80% din totalul de locuri disponibile şi estimăm că procentul de clienţi români va fi de 90%, în timp ce restul de 10% vor fi cetăţenii străini”, a spus Iulia Hoinaru, Cluster Marketing & Communication Mana­ger la Raddison Blu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO