Companii

Ce puteţi citi în noul număr al Business MAGAZIN: Superbet, un nou CEO şi pariul de 1 miliard de euro

Ce puteţi citi în noul număr al Business MAGAZIN:...
15.12.2020, 00:05 178

► Grupul Superbet, cu afaceri de peste 250 de milioane de euro la finalul anului trecut, peste 1.200 de agenţii, birouri în opt ţări şi peste 4.000 de angajaţi, trece la următorul nivel. Ajutat de legislaţia şi reglementările adoptate de autorităţile internaţionale, inclusiv cele din Statele Unite, acesta mizează pe expansiunea internaţională. Tehnologia dezvoltată intern este „asul din mâneca” celui mai puternic operator din industria de pariuri sportive şi jocuri de noroc. „Vrem să facem din Superbet un jucător global cu cel mai bun software dezvoltat în regie proprie pe care l-a avut vreodată această industrie. Ar fi capătul celei mai de succes poveşti de business care a pornit din România”, a spus în interviul acordat Business MAGAZIN Johnny Hartnett, CEO al Superbet Group.

► Cu toate că statutul de coproprietar al unei companii cu venituri de zeci de milioane de euro vine cu multe responsabilităţi, antreprenoarea Lucia Costea, cofondatoare a businessului cu suplimente alimentare Secom, îşi găseşte zilnic timp şi pentru activitatea sa preferată: lectura, despre care spune că o relaxează, dezvoltă şi o ajută să se liniştească în tumultul vieţii cotidiene. Ce se regăseşte în lista ei de lectură?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO