Companii

Ce se întâmplă cu un lanţul de cafenele 5 to go după ce s-a extins cu aproape 50 de unităţi de la începutul anului

Ce se întâmplă cu un lanţul de cafenele 5 to go după...

Autor: Cristina Bellu

23.04.2023, 23:58 61

Lanţul de cafenele 5 to go, cel mai extins jucător de pe piaţa locală a cafenelelor, a deschis aproape 50 de unităţi de la începutul anului şi urmează să atingă pragul de 500 de cafenele, din care aproape jumătate se găsesc în Bucureşti, arată datele transmise joi de oficialii companiei.

În perioada ianuarie-martie 2023, afacerile la nivelul grupului au atins 11,5 mil. euro, iar planurile de expansiune continuă.

„Obiectivele principale setate pentru acest an sunt creşterea cifrei de afaceri şi a cotei de piaţă, iar acest lucru îl vom obţine păstrând ritmul accelerat de dezvoltare regională, dar şi prin diversificarea ofertei din cafenele, care să creeze noi oportunităţi de consum pentru produsele noastre şi să ofere mai multe motive de a intra într-o cafenea 5 to go”, spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Anul trecut, afacerile la nivelul grupului au depăşit 30 milioane euro, o creştere de două ori mai mare faţă de anul 2021 şi peste aşteptările setate la început de an de către companie.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO