Companii

Celco: Trimestrul al doilea va fi şi mai bun pentru piaţa construcţiilor, care a început să se deblocheze

Niculae Duşu

Niculae Duşu

Autor: Ioan Dornescu

04.05.2015, 00:04 227

Anul 2015 a început cu o revigorare în ceea ce priveşte numărul de autorizaţii de construire eliberate (plus 3% în primele trei luni, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică), iar printre factorii cu influenţă pozitivă se numără atât con­diţiile meteorologice favorabile, cât şi reducerea preţului com­bustibilului, care a ieftinit transporturile, arată Niculae Duşu, preşedintele consiliului de admi­nistraţie şi acţionar al producătorului de ma­teriale de construcţii Celco din Constanţa, scrie revista Business Construct în ediţia din luna mai.

„În aceste condiţii, am reuşit să menţinem volumul de livrări de BCA şi adezivi Celco la nivelul din primul trimestru din 2014. Livrările de var au înregistrat o creştere de până la 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, observând un interes crescut pentru varul măcinat special pentru producţia de BCA şi pentru varul bulgări, utilizat cu precădere în siderurgie şi me­talurgie şi pentru producerea de var pastă“, a spus Duşu.

Ce mai puteţi citi în numărul din luna mai al revistei Business Construct

- Oraşul celor 10 malluri

- Interviu Attila Beer, Alukönigstahl: Următorii trei ani vor fi cu siguranţă buni pentru construcţii

- Dezvoltatorii de locuinţe din Capitală „s-au mutat“ de la periferie în oraş

- Cei mai mari retaileri de mobilă: o piaţă dominată de reţele locale

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO