Companii

Cele două fabrici de medicamente deţinute de Ropharma au ajuns la venituri de 27 milioane de lei în 2021, plus 18%. Portofoliul fabricilor de medicamente de sub umbrela Ropharma include 113 produse pentru 32 de arii terapeutice

De meserie farmacist, Mihai Miron a pariat pe sectorul producţiei de medicamente, fiind printre primii investitori în acest domeniu.

De meserie farmacist, Mihai Miron a pariat pe sectorul producţiei de medicamente, fiind printre primii investitori în acest domeniu.

Autor: Georgiana Mihalache

31.05.2022, 00:05 261

Grupul Ropharma mai are şi distribuţie, retail farmaceutic şi spitalul Sf. Constantin din Braşov.

Cele două fabrici de medicamente ale grupului Ropharma – Aesculap Prod Tg.-Mureş şi Eurofarmaco Chişinău, au cumulat în 2021 afaceri de 27,5 mil. lei, în creştere cu circa 18% faţă de anul anterior, arată datele publicate de companie în raportul anual pe site-ul Bursei.

Portofoliul de producţie Ropharma cuprinde 113 produse sub formă de comprimate, pulberi, capsule şi siropuri, ce acoperă 32 de arii terapeutice, se arată pe site-ul companiei. Printre produsele care ajung la pacienţii români se numără branduri ca Activit, gama de produse cu resveratrol, Septusin, gama Lady Health, gama Vitalact, Vitaprim, Gastrolax.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO