Companii

Celebrul club Bellagio din Bucureşti devine supermarket Mega Image

Celebrul club Bellagio din Bucureşti devine supermarket...

Autor: Cristina Roşca

18.11.2019, 08:15 9345

Spaţiul de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală ar urma să găzduiască şi un magazin şi un restaurant.

Lanţul de supermarketuri Mega Image va deschide un magazin şi un restaurant în locul clubului Bellagio din Bucureşti, potrivit informaţiilor ZF. Retailerul a cerut acordul locatarilor pentru a remodela spaţiul, care se află de mai mulţi ani în paragină.

Olandezo-belgienii au un alt magazin în diagonală cu acest spaţiu, la câteva zeci de metri depărtare, tot pe formatul supermarket.

Spaţiul ocupat anterior de clubul Bellagio este suficient de mare cât să găzduiască atât un supermarket, cât şi un magazin de tip concept store ce măsoară 2.000-2.500 mp şi care are o serie de insule sau de restaurante adiacente.

Pentru Mega Image nu ar fi primul proiect de acest gen. Ba mai mult, olandezo-belgienii au pariat în ultimul an pe dezvoltarea de foodcourt-uri şi chiar pe des­chi­derea unui restaurant în zona Floreasca - Aurel Vlaicu.

Retailerul olandezo-belgian are în România circa 720 de magazine, dintre care 50 au fost deschise în prima parte din 2019. Anul trecut compania a obţinut afaceri de 5,7 mld. lei, plus 17%. De altfel, în fiecare din ultimii ani cifra de afaceri a Mega Image a avut creştere de două cifre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO