Companii

Clujenii de la Cosmetic Plant au vândut produse pentru îngrijirea tenului de 1 mil. euro

Clujenii de la Cosmetic Plant au vândut produse pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

21.07.2014, 17:36 253

Producătorul de cosmetice bazate pe extracte din plante Cosmetic Plant din Cluj-Napoca, controlat de clujenii Tiberiu Meşter, Susana Laszlo şi Katalin Racz, a avut anul trecut vânzări de 1 mil. euro pe segmentul produselor destinate îngrijirii tenului, reprezentând aproximativ 65% din businessul total al companiei. Produsele pentru protecţia solară au reprezentat aproximativ 18% din afacerile Cosmetic Plant din 2013, urmate de cele pentru îngrijirea părului, de produsele pentru corp şi de cele pentru mămici. Potrivit reprezentantei companiei, procentele ar urma să rămână neschimbate şi în acest an.

’’Vânzările de cosmetice au un pronunţat caracter sezonier, produsele pentru îngrijirea tenului şi cremele de mâini se vând cel mai bine în sezonul rece, iar produsele antiacnee, anticelulită, cele destinate îngrijirii părului au o vânzare mai bună în sezonul cald. În acest moment, capacitatea de producţie a fabricii noastre din Cluj-Napoca este de 1,5 milioane de produse pe an, urmând să fie majorată în toamna acestui an, odată cu finalizarea investiţiilor”, a spus Susana Laszlo, director general Cosmetic Plant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO