Companii

Compania belgiană CERES Pharma, controlată de fondul de investiţii Nexicap Partners, a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni la producătorul român de suplimente alimentare Dacia Plant, urmând să deruleze investiţii pentru creşterea capacităţii de producţie a fabricii din Bod, judeţul Braşov

Compania belgiană CERES Pharma, controlată de fondul de...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2022, 17:29 357

Compania belgiană CERES Pharma a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni la producătorul român de suplimente alimentare Dacia Plant, urmând să deruleze investiţii pentru creşterea capacităţii de producţie a fabricii din Bod, judeţul Braşov.

„Ceea ce ne-a atras la Dacia Plant este încrederea pe care românii o acordă acestui brand şi ştim, din experienţă, că o astfel de încredere se câştigă doar prin produse excelente care nu fac compromisuri. Totodată, am rămas impresionaţi de management, de organizarea internă şi de secţiile de producţie construite după norme GMP. Ne dorim ca Dacia Plant să devină punct strategic în planurile pe care le aveam pe piaţa din Europa şi preluăm astăzi nu numai un pachet majoritar într-o companie de succes ci, mai ales, angajamentul de a livra în continuare ceea ce Dacia Plant promite: calitate fără compromisuri şi sănătate naturală” a declarat Mario Debel, CEO Ceres Pharma.

 Compania belgiană vrea să extindă portofoliul de produse naturale şi spune că vrea să transforme Dacia Plant în cel mai important exportator de produse naturale din România şi un jucător de calibru pe piaţa europeană a suplimentelor alimentare naturale.

„Suntem bucuroşi că Dacia Plant intră, la sărbătorirea celor 20 de ani de existenţă, într-o nouă etapă de dezvoltare. Parteneriatul cu CERES Pharma înseamnă un portofoliu de produse extins, prin păstrarea calităţii care a făcut cunoscute produsele noastre. Ne bucurăm că CERES Pharma este o companie care se ghidează după aceleaşi valori ca şi Dacia Plant şi suntem entuziasmaţi de pasul pe care îl facem astăzi într-o nouă etapă de dezvoltare”  au declarat Călin Ianţa şi Radu Ionescu-Heroiu, acţionari Dacia Plant.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO