Compania care a preluat brandul de mezeluri Marex şi-a crescut de 25 de ori cifra de afaceri în cinci ani

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 oct 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania MIMBU, care în urmă cu circa patru ani a preluat mai multe active ale producătorului de mezeluri Marex de la antreprenorul Marin Moraru şi inclusiv brandul de mezeluri cu acelaşi nume, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 152 de milioane de lei (33,7 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Faţă de anul 2012, compania şi-a crescut rulajele de 25 de ori, faţă de nive­lul de şase milioane de lei înregistrat în acel an, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe. În 2013, MIMBU, afacere contro­la­tă de Aura Mariana Bratu, 64 de ani, a cumpărat terenuri, clădiri şi echipamen­te de la Marex SA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
mezeluri
, crestere
, companie
, brand
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide