Compania de prelucrare a lemnului Kastamonu are în plan investiţii de 3,5 milioane de euro

12 feb 2018 Autor: Roana Rotaru

♦ Cel mai important proiect de extindere îl reprezintă instalarea celei de-a treia linii de melaminare, lucru care va oferi o mai mare flexibilitate pentru onorarea comenzilor.

Kastamonu România din Reghin, judeţul Mureş, o companie cu acţionariat turcesc cu activităţi în prelucrarea lemnului, şi-a bugetat pentru anul în curs investiţii de 3,5 mil. euro, bani care vor merge spre instalarea celei de-a treia linii de melaminare din cadrul companiei şi într-o unitate de producţie a cleiului.

Kastmonu România, controlată de grupupul Kastamonu Entegre, produce PAL brut, PAL melaminat, blaturi de lucru, feţe şi foi de uşi, şi comercializează o serie de produse fabricate în cadrul grupului, precum MDF brut, MDF melaminat, MDF ultralucios şi parchet laminat, potrivit reprezentanţilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Kastamonu
, prelucrarea lemnului
, investiţii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide