Companii

Compania germană WTE Wassertechnik a câştigat două contracte în judeţele Cluj şi Sălaj, în valoare de circa 60 mil.euro, pentru asigurarea apei potabile

Compania germană WTE Wassertechnik a câştigat două...

Autor: Roxana Rosu

28.03.2022, 12:50 269

Compania germană WTE Wassertechnik, unul dintre liderii europeni în domeniul infrastructurii de apă, a câştigat două contracte în judeţele Cluj şi Sălaj, în valoare totală de aproape 60,6 milioane de euro (300 milioane lei), pentru asigurarea apei potabile.

Aducţiunea Cluj – Sălaj este considerată cea mai lungă aducţiune de apă potabilă din România, cu o lungime de peste 100 de kilometri. Până la 85% din investiţie este finanţată din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asigurat reprezentarea juridică a companiei germane.

Atribuirea contractelor de lucrări a presupus, fiecare, câte două suite de litigii, desfăşurate în faţa CNSC/Curţii de apel competente. Subsecvent, compania germană a obţinut admiterea pretenţiilor sale, autoritatea contractantă procedând la declararea ei câştigătoare şi semnarea contractelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO