Companii

Complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, controlat de Claudiu Aron, afaceri de 36 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 56%. A intrat iar pe profit

Complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, controlat de...

Autor: Mirabela Tiron

01.04.2022, 16:30 467

Compania Alpin 2003, ce administrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel, controlat de omul de afaceri Claudiu Aron, unul din cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, a finalizat anul trecut cu afaceri de 36 de milioane de lei, faţă de 23 de milioane de lei anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Compania a raportat un profit de 7,4 milioane de lei, faţă de pierderi de 3,8 milioane de lei anul anterior, mai arată datele publice. În 2019, anul de referinţă, compania avea un profit de 4,8 milioane de lei, arată aceiaşi sursă.

Ianuarie a fost o lună bună, hotelul a avut un grad mediu de ocupare de 70%. Domeniul schiabil a fost foarte bun, turiştii au venit la munte pentru mai multe zile la schi, declara în febuarie pentru ZF Claudiu Aron, proprietarul complexului.

Complexul hotelier din Poiana Braşov include hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apar­tamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele. De asemenea, compania mai are şi două restaurante, conform datelor de pe site-ul Alpin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO