Companii

Constructorul Concas din Buzău: Creşterea nejustificată a preţurilor materialelor, lipsa forţei de muncă, amânările la plată au fost factori care au afectat activitatea în 2022. Concas dezvoltă şi un proiect imobiliar propriu, Complex Orizont, în Buzău, cu 1.200 de case şi apartamente

Constructorul Concas din Buzău: Creşterea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.05.2023, 16:45 1835

♦ Concas s-a specializat în realizarea de construcţii rezidenţiale şi nerezidenţiale pentru diverşi beneficiari din România, majoritatea în municipiul Buzău, dar şi în judeţele Ilfov, Dolj, Constanţa, Vrancea şi în Bucureşti.

Constructorul local Concas, controlat de familiile Gagu şi Ghi­veci, şi-a majorat cifra de afaceri cu 14% anul trecut, până la 85,4 mili­oane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Minis­terului de Finanţe. Profitul a scăzut însă de la 2,3 milioane de lei în 2021 la 1,7 milioane de lei anul trecut, iar numărul mediu de angajaţi s-a dimi­nuat şi el uşor, situându-se la 240.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării referitoare la evo­luţia businessului în 2022 şi planurile pentru 2023. Totuşi, în raportul finan­ciar al companiei pentru 2022, publicat la Bursa de Valori Bucu­reşti, unde este listată, se precizează că cifra de afaceri a crescut „datorită demarării unor contracte noi, deblo­cării finanţărilor din partea statului“, ceea ce a dus „la continuarea unor proiecte şi lurări aflate în derulare“.

Concas s-a specializat în realiza­rea de construcţii rezidenţiale şi ne­rezi­denţiale pentru diverşi benefi­ciari din România, majoritatea în municipiul Buzău, dar şi în judeţele Ilfov, Dolj, Constanţa, Vrancea şi în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO