Companii

Cora a investit 51 mil. euro la Constanţa într-un nou centru comercial deschis astăzi

Cora a investit 51 mil. euro la Constanţa într-un nou...

Autor: Cristina Roşca

25.07.2013, 10:25 946

Retailerul franco-belgian Cora a investit 51 milioane de euro la Constanţa în cel de-al unsprezecelea hypermarket din România, care are şi o galerie comercială.

Magazinul Cora măsoară 8.600 de metri pătraţi, suprafaţă de vânzare în timp ce galeria comercială are o suprafaţă închiriabilă de 7.500 de metri pătraţi. Pe lista de chiriaşi se numără retailerul electro-it Altex şi retaileri de modă precum Takko, Jolidon sau CCC.

În prezent, galeria comercială are un grad de ocupare de 75% însă în următoarele săptămâni acesta va urca la 90% odată cu deschiderea de noi magazine.

Iniţial proiectul se dorea a fi un mall însă în contextul economic actual suprafaţă a fost redusă.

“S-a schimbat situaţia economică şi ne-am adaptat. E posibil ca pe viitor să continuăm expansiunea la etaj însă momentan rămânem în forma actuală”, a spus Phillipe Lejeune, directorul general al Cora în România.

Cora mai are un hypermarket la Constanţa în centrul comercial City Park. Cora a avut vânzări de 328 mil. euro pe piaţa locală în 2012.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO