Companii

Cramele Halewood au deschis magazinul numărul 2 din Bucureşti

Autor: Cristina Roşca

23.07.2012, 15:49 422

Producătorul de vin Halewood a deschis la finele săptămânii trecute magazinul propriu Halewood - The Winery Outlet numărul doi din Bucureşti, pe Calea Moşilor, numărul 268-270. În cel mai nou magazin al reţelei se pot cumpăa peste 300 de sortimente de vin produse de Cramele Halewood sau de producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care compania îi reprezintă în România.

"Acesta este doar unul din magazinele Halewood - The Winery Outlet planificate a fi deschise până la finalul acestui an în toată ţara. Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar pe lângă obiectivele de ordin comercial, magazinele ne permit o interacţiune directă cu consumatorul final care, pe de o parte, are răspunsuri de specialitate la întrebări legate de vinurile noastre iar, pe de alta, ne oferă opinii valoroase care ne ajută în măsurarea percepţiei consumatorului nostru fidel", a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Compania mai are magazine în Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Târgovişte, Urlaţi şi Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO