Companii

Cris-Tim, producătorul de mezeluri deţinut de familia Timiş: România nu va intra tehnic în recesiune, dar se observă o scădere a consumului per gospodărie

Cris-Tim, producătorul de mezeluri deţinut de familia...

Autor: Florentina Niţu

13.06.2023, 00:07 3743

Cris-Tim Family Holding, una dintre principalele afaceri româneşti din sectorul alimentar, cu activitate în producţia de mezeluri, lactate, ready meal, vinuri, dar cu prezenţă în turism, controlat de Radu şi Cristina Timiş, vede o scădere a consumului per gospodărie, potrivit reprezentanţilor companiei.

„România nu va intra tehnic în recesiune, dar la nivel de consum se observă o scădere a consumului per gospodărie sau, mai degrabă, o eficientizare a achiziţiilor produselor alimentare”, au spus reprezentanţii Cris-Tim Family Holding. Ei au răspuns la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

Ei au adăugat că Cris-Tim urmăreşte îndeaproape tot lanţul de aprovizionare şi vrea să-l facă din ce în ce mai scurt, investind în stocuri mai mari pentru a limita fluctuaţiile de preţ. „Dacă respectă standardele noastre de calitate, achiziţionăm cu prioritate materii prime din România, pentru că dorim să susţinem economia României şi producătorii locali.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO