Companii

Cu o firmă în insolvenţă, grupul TCE Holding, deţinut de Octavian Radu, a înregistrat afaceri în creştere cu 10%

Autor: Mirabela Tiron

12.05.2011, 16:42 470

Grupul de logistică şi curierat, TCE Holding, controlat de omulde afaceri Radu Octavian, a finalizat primul trimestru cu afaceride 4,9 milioane de euro, mai mari cu 10% faţă de cele din aceeaşiperioadă a anului trecut, potrivit oficialilor companiei. Cele maimari companii din grupul de logistică sunt TCE Logistică (cuafaceri de 70,5 mil. lei în 2009) şi care este în insolvenţă, TCETransexpres, TCE Post, TCE Servcom.

Business-ul TCE Holding este structurat pe opt linii (serviciide curierat express, servicii de transport internaţional,depozitare, merchandising şi altele). "Pentru prima dată de laînceputul crizei economice din România, am avut creştere pe toateliniile de business", a declarar Sorin Sofian, CEO al TCE Holding.El estimează afaceri cu 15% mai mari faţă de 2010, până la 19milioane euro, potrivit oficialilor companiei.

Cele mai mari volume transportate pâna acum s-au înregistrat pedestinaţiile spre Ungaria, Bulgaria, Germania şi Austria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO