Companii

Cum a crescut grupul Dedeman/ Pavăl Holding în clasamentul celor mai valoroase companii din România: de la 180 mil. euro în 2011 la 4,4 mld. euro în 2022

Cum a crescut grupul Dedeman/ Pavăl Holding în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.12.2022, 14:01 3960

De la o companie cu afaceri de câteva zeci de milioane de lei, care, în primii ani, aproape că nici nu era vizibilă în peisajul economic local, retailerul de bricolaj Dedeman, fondat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl din Bacău, a ajuns, în ultimii ani, la vârful clasamentului celor mai valoroase companii din România.

Anul acesta, Pavăl Holding, grupul care integrează atât Dedeman, cât şi alte afaceri imobiliare ale celor doi antreprenori, a ajuns ocupantul locului al patrulea în clasamentul celor mai valoroase companii din România, cu o estimare de aproximativ 4,4 miliarde de euro, în creştere cu 5% faţă de anul precedent.

Cu acest rezultat, Pavăl Holding se află pe locul patru între cele mai valoroase companii din România. La primele cinci ediţii ale topului, Dedeman nu intra în catalog, iar prima prezenţă a retailerului de bricolaj a fost în 2011, când a fost evaluat la 180 mil. euro.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO