• Leu / EUR4.9211
  • Leu / GBP5.7073
  • Leu / USD4.6615
Companii

Cum îţi poţi personaliza mobilierul din casă în funcţie de stilul personal? Platforma Select Design by Diana Şucu oferă servicii gratuite de design interior

Cum îţi poţi personaliza mobilierul din casă în funcţie de stilul personal? Platforma Select Design by Diana Şucu oferă servicii gratuite de design interior
21.01.2020, 12:46 1500

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/servicii-gratuite-de-consultanta/

Vrei să îţi amenajezi casa şi nu ştii de unde să începi sau cum să combini piesele de mobilier, accesoriile şi culorile pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura aşteptărilor?

Antreprenoarea Diana Şucu, care în urmă cu aproximativ şase ani a adus pe piaţa locală trei branduri americane de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – a lansat în mediul online platforma Select Design by Diana Şucu, care reuneşte cele trei branduri americane şi prin care antreprenoarea pune la dispoziţia clienţilor servicii gratuite de design interior.

„De la măsurători, la planuri 2D, designerii noştri te vor ajuta să îţi defineşti stilul, fie el clasic, modern sau glamour, şi să faci cele mai potrivite alegeri pentru un decor de 5 stele. Cu alte cuvinte, să descoperi spiritul american. În tot acest proces, specialiştii noştri beneficiază de ştiinţa şi ajutorul colegilor – designeri americani. Este un univers artistic, unde găseşti tot ce ai nevoie pentru casă: de la mici decoraţiuni, la covoare, textile pentru baie şi mobilier lucrat în America”, a menţionat Diana Şucu.

De asemenea, prin platforma Select Design by Diana Şucu clienţii pot accesa serviciul de livrare, dar şi de montaj.

„Transportul este gratuit în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Pentru restul oraşelor, se percepe un tarif de 2 lei/km. De altfel, echipa noastră calificată de livrări inspectează şi pregăteşte fiecare produs înainte de a-l asambla cu atenţie şi a-l plasa în casa ta în cea mai mare siguranţă. La Select Design by Diana Şucu ai ocazia să îţi pui semnătura pe mobilierul nostru atât de special. Cu sute de modele şi mii de ţesături în portofoliu, îţi poţi personaliza canapeaua, fotoliul sau patul după cum doreşti. Ba chiar, unele produse pot fi customizate cu franjuri, capse sau finisajul lemnului preferate”, a spus antreprenoarea Diana Şucu.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9211
Diferență: 0,0386
Ieri: 4.9192
Azi: 4.6615
Diferență: -0,5058
Ieri: 4.6852
Azi: 5.7073
Diferență: 0,1949
Ieri: 5.6962
Azi: 4.9963
Diferență: 0,4544
Ieri: 4.9737