Companii

Dan Timotin, directorul de vânzări al îmbuteliatorului local al Coca-Cola, merge în Macedonia să conducă un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken

Dan Timotin, directorul de vânzări al îmbuteliatorului...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.03.2019, 13:56 444

Coca-Cola HBC, îmbuteliatorul Coca-Cola, Fanta, Sprite şi Dorna, l-a promovat pe Dan Timotin, cel care a ocupat în ultimii trei ani funcţia de director naţional de vânzări al businessului de pe plan local, a fost promovat în poziţia de General Manager al operaţiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie. În locul lui Dan Timotin la conducerea departamentului de vânzări a fost numit Gyorgy Galantai.

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca chief financial officer (CFO) pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit group commercial finance director. În 2015 a început să îşi dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit sales manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări şi remodelarea strategiei comerciale a organizaţiei, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creştere susţinută.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei macedonene a Coca-Cola HBC. Avem aceleaşi valori, misiune şi viziune şi sunt convins că împreună putem consolida poziţia de lider de piaţă a companiei noastre. Aş vrea să mulţumesc echipei din România pentru tot ce am învăţat şi am realizat împreună, a fost o experienţă memorabilă, care va constitui o bază solidă pentru activitatea mea din noua poziţie”, a declarat Dan Timotin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO