Companii

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu, a vândut un teren de 7 hectare în Popeşti-Leordeni către un operator logistic, în schimbul a 3 mil. euro

Daniel Guzu

Daniel Guzu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.07.2021, 12:35 15968

♦ Pe teren se doreşte construirea unui parc industrial format din opt hale de depozitare, două hale de andocare, spaţii tehnice, drum de incintă, parcare, organizare de şantier, împrejmuire şi utilităţi.

Omul de afaceri Daniel Guzu a vân­dut un teren de 70.000 de metri pătraţi în Popeşti-Leordeni către un dezvoltator care vrea să facă un parc industrial.

„Am luat avans la teren şi, până la perfectarea actelor, viitorul proprietar încearcă să obţină autorizaţiile. Este un teren arabil cu PUZ pentru hale, iar viitorul proprietar este un operator logistic. Tranzacţia este în jur de 3 milioane de euro”, spune Daniel Guzu.

Potrivit unui anunţ, antreprenorul a depus solicitarea de obţinere a avizului favorabil pentru docu­men­taţia PUD (plan urbanistic de detaliu) „Construire parc industrial format din opt hale de depozitare, două hale de andocare, spaţii tehnice, drum de incintă, parcare, organizare de şantier, împrejmuire şi utilităţi”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO