Companii

Daniel Piţurlea, Concelex: „Ne dorim să rămânem un business de familie, chiar dacă pentru dezvoltarea firmei s-ar atrage în viitor parteneri minoritari. Nu excludem şi un proces de achiziţii susţinut”

Daniel Piţurlea, fondatorul Concelex: Vrem să digitalizăm toate procesele şi să folosim pe scară largă IA (inteligenţa artificială - trad.).

Daniel Piţurlea, fondatorul Concelex: Vrem să digitalizăm toate procesele şi să folosim pe scară largă IA (inteligenţa artificială - trad.).

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.12.2023, 00:02 378

Cu afaceri de 527 de milioane de lei în 2022, Concelex este unul dintre cei mai mari constructori locali. Compania a bugetat depăşirea pragului de un miliard de lei cifră de afaceri în 2023.

Compania de construcţii Concelex, deţinută de familia Piţurlea, ia în calcul, în viitor, atragerea unor parteneri în vederea dezvoltării businessului, însă planul este ca afacerea să rămână una de familie, aşa cum a pornit la drum.

„Pentru următorii zece ani, ne pregătim încercând să păstrăm tot ceea ce ne-a ajutat până acum. Vrem să digitalizăm toate procesele şi să folosim pe scară largă IA (inteligenţa artificială - trad.). Ne dorim să rămânem un business de familie, chiar dacă pentru dezvoltarea firmei s-ar atrage în viitor parteneri minoritari. Nu excludem şi un proces de achiziţii susţinut”, spune Daniel Piţurlea, fondatorul Concelex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO