Companii

De la mic la mare: ce iniţiative ale micilor antreprenori contribuie la o societate mai bună?

Încă de la lansare, în urmă cu cinci ani, proiectul Made with love Romania a pornit nu doar ca business prin care vechile covoare româneşti revin la viaţă, ci şi ca o mişcare de conştientizare şi repoziţionare a unui meşteşug tradiţional pe cale de dispariţie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.03.2024, 17:40 44

De la antreprenorii care au construit afaceri de la zero pleacă uneori iniţiative care arată, o dată în plus, că businessul nu e chiar totdeauna despre bani şi rezultate cu plus. Uneori, e şi despre oameni.

În rândul micilor antreprenori, mai conectaţi cu lumea de zi cu zi decât marii giganţi, preocuparea pentru a pune umărul la o societate ceva mai bună este adesea un scop în plus, pe lângă cel de a atinge targeturi măsurabile în cifre, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Unii se preocupă de modul în care cresc şi se dezvoltă copiii – ai lor sau ai altora. Alţii îşi dau interesul să ocrotească natura de care mulţi spun că au grijă, dar puţini o fac cu adevărat. Mai sunt şi aceia care vor să-i ajute pe cei născuţi sub o stea poate ceva mai puţin norocoasă, dar şi aceia care nu vor să lase tradiţia să piară în tăvălugul timpului. De la toţi aceştia – dar sigur şi de la mulţi alţii – pleacă iniţiative care arată, o dată în plus, că businessul nu e chiar totdeauna despre bani şi rezultate cu plus. Uneori, e şi despre oameni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO