Companii

De'Longhi ar putea angaja între 600 şi 1000 de oameni la Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

25.01.2012, 16:06 468

Producătorul italian de electrocasnice De'Longhi, care are afaceri de 1,8 mld. euro anual şi peste 7.000 de salariaţi, ar putea angaja cel între 600 şi 1000 de oameni în fabrica din Cluj, potrivit lui Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Tişe, care nu a vrut până în prezent să facă public numele investitorului care va veni în locul Nokia la Jucu, a declarat că De'Longhi va demara încă din acest an producţia de electrocasnice în fabrica din parcul industrial Tetarom III, iar recrutările vor începe în perioada următoare. Totodată, investiţia totală va ajunge până la 30 mil. euro.

''Clujul va găzdui cea de-a cincea fabrică a italienilor de la De'Longhi, în parcul industrial Tetarom III, pe platforma fostei fabrici Nokia. Suntem în negocieri cu compania italiană de electrocasnice de câteva luni, iar producţia urmează să fie demarată în acest an'', a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO