Companii

Deloitte 30 de ani în România: ”De la cinci angajaţi care aveau biroul într-un apartament şi lucrau pentru trei clienţi, în 1992, am ajuns astăzi aproximativ 3.000 de profesionişti în nouă entităţi”

Deloitte 30 de ani în România: ”De la cinci angajaţi...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2022, 11:35 250

Deloitte a împlinit 30 de ani de prezenţă pe piaţa din România, timp în care a ajuns de la o echipă de cinci angajaţi la circa 3000 de consultanţi care au contribuit la câteva sute de tranzacţii,  inclusiv la mai mult de jumătate din tranzacţiile de peste 1 miliard de euro derulate în ultimii 30 de ani pe piaţa locală.

Campania dezvoltată de echipa de marketing a Deloitte România împreună cu grupul de comunicare WOPA pentru a marca aniversarea a 30 de ani de activitate a fost lansată în prima parte a anului şi continuă până la finalul lui 2022.

“Am pornit în acest proiect de la o cercetare în rândul colegilor şi al clienţilor, legată de modul în care ei definesc Deloitte şi istoria noastră de 30 de ani. Concluzia a fost că, deşi cifrele sunt elementul omniprezent în vieţile noastre profesionale, relaţiile profund umane, bazate pe încredere, pe care le construim în fiecare zi atât cu clienţii noştri, cât şi între noi, reprezintă aspectul care ne diferenţiază în peisajul serviciilor profesionale. Astfel, am definit conceptul aniversar pe baza căruia am dezvoltat, împreună cu grupul de comunicare WOPA, ideea creativă a campaniei”, declară Ruxandra Băndilă, Marketing and Business Development Director, Deloitte România.

În cei 30 de ani de prezenţă în România, Deloitte a participat printre altele la definirea strategiei naţionale în domenii precum programarea fondurilor europene şi tranziţia energetică, la reforma fiscalităţii, la introducerea noilor standarde de raportare financiară, de auditare şi de evaluare, la procese de structurare şi reorganizare a businessurilor, atât în perioade de creştere, cât şi în perioade de criză, la tranziţia companiilor spre digital şi sustenabilitate, precum şi la elaborarea legislaţiei şi a politicilor publice prin intermediul contribuţiei voluntare la activitatea asociaţiilor de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO